5 nezbytných kosmetických produktů pro vaší letní dovolenou

Léto je tu a s ním i čas dovolených, slunce, moře a relaxace. Aby vaše pokožka zůstala během letních dobrodružství zdravá a krásná, je důležité ji správně pečovat. Připravili jsme pro vás 5 nezbytných produktů, které by ve vaší kosmetické tašce rozhodně neměly chybět.


1)  Aqua Hydratační Gelová Emulze 72hod.

Jako první na seznamu je hydratační gelová emulze z řady Aqua, která poskytuje pokožce intenzivní hydrataci až po dobu 72 hodin. V letních měsících je pokožka vystavena zvýšenému vysychání, a proto je důležité ji udržet hydratovanou. Hydratační gelová emulze z řady Aqua je navržena tak, aby pokožce dodala potřebnou vláhu a ponechala ji svěží a jemnou. Je hypoalergenní a má neuvěřitelně příjemnou texturu, kterou si zamilujete! 

 

2)  Opalovací Voděodolný Krém na Obličej Age Repair SPF 50+

Sluneční záření může být pro pokožku velmi náročné, zejména na obličeji. Opalovací krém Age Repair SPF 50+ nejenže chrání před škodlivým UV zářením, ale také pomáhá zabránit předčasnému stárnutí pleti díky svým antioxidačním vlastnostem. Ochranný anti-age krém Age Repair SPF50+ použijete nejen jako opalovací krém, ale i jako bázi pod make-up. Má lehkou texturu, která se snadno vstřebá a nezanechá mastný film. Chrání před UVB i UVA zářením. Působí proti stárnutí, a to nejen díky UV filtrům. Obsahuje totiž také kyselinu hyaluronovou, která vyplňuje pleť a intenzivně hydratuje. Má nekomedogenní složení. Ideální pro citlivou pleť a světlé fototypy.

 

3)  Ochranný Sprej SPF 50+ na Tělo

Tento ochranný sprej je ideální pro celou rodinu a je dostatečně jemný i pro jemnou pokožku dětí. Ve formátu 200 ml je ideální pro časté použití během dne, a to jak na pláži, tak při dalších venkovních aktivitách. Ochranný sprej nabízí velmi vysokou ochranu proti slunci. Obsahuje směs antioxidantů, které působí proti předčasnému stárnutí. Výtažek z klanoprašky čínské vypíná a vyhlazuje pleť. Bisabolol zklidňuje podráždění, posiluje kožní bariéru. Vitamin E se postará o dokonale vláčnou pokožku celého těla. Sprej předchází vzniku tmavých skvrn. Má nekomedogenní složení, které neucpává póry.

 

4)  Hydratační Tělový PB Balzám

Po dni stráveném na slunci potřebuje vaše pokožka dostatečnou regeneraci. Rilastil PB hydratační tělová emulze je navržena tak, aby vyhovovala potřebám pokožky celé rodiny, včetně miminek a atopiků. Tento balzám intenzivně hydratuje a zanechává pokožku jemnou, hebkou a hydratovanou. Emulze je určena pro pokožku se sklony k atopii, velmi suchou a podrážděnou pleť na obličeji i těle.

  • ihned mírní podráždění pokožky
  • bojuje proti šupinkování kůže
  • zajišťuje hydrataci až 48 hodin
  • snižuje výskyt těžké suchosti kůže
  • krémová textura se okamžitě vstřebá

5)  Zklidňující Sprchový Olej

Posledním doporučením je hypoalergenní zklidňující Čisticí olej na obličej a tělo. Jedná se o sprchový olej, který je šetrný k pokožce a zároveň ji účinně čistí. Jeho použití je ideální pro zklidnění pokožky po sluneční koupeli a dodá vašemu tělu pocit svěžesti a pohody. Zklidňuje a regeneruje pokožku během každodenního sprchování, čímž přispívá k její celkové regeneraci a ochraně. Zanechává pokožku krásně hydratovanou, zklidněnou a hebkou na dotek. Díky šetrnému složení je vhodný pro citlivou pokožku dospělých, seniorů i miminek. Neucpává póry. Navíc byl vyvinutý tak, aby předcházel podráždění či vysušení během mytí. Má fyziologické pH 5,5, takže udržuje pleť v rovnováze.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a zklidňuje
  • redukuje pocity diskomfortu a suchá místa
  • šetrně pečuje o citlivou pokožku

 

Klikněte zde pro více detailů o produktech: DOVOLENÁ - fotoprotekce - opalovací krém - tělo (rilastil-czech-republic.myshopify.com)

Se správnou péčí a kvalitními produkty od Rilastil si můžete užívat léto bez obav. Nezapomeňte si produkty přibalit na vaši letní dovolenou! Přejeme vám krásné léto!

Váš Rilastil