VĚDĚLI JSTE, ŽE JE HYDRATACE PLETI DŮLEŽITÁ I NA PODZIM?

Každý den je naše pleť vystavena vlivům, které ji oslabují a vysušují – od nepříznivého počasí až po znečištěné prostředí a stres. Ztráta vlhkosti vede k vysušení, ztrátě elasticity a předčasnému stárnutí. Aby byla pleť zdravá, mladistvá a svěží, je hydratace klíčovým krokem každodenní péče.

Hydratace pleti není jen o dodání vody, ale také o zachování vlhkosti v pleti. To je zásadní pro její pružnost a obranyschopnost vůči vnějším vlivům. Hydratovaná pleť lépe funguje, má hladší texturu a menší sklony k podráždění. Když pleť trpí nedostatkem hydratace, začne se bránit, může být suchá, napnutá a matná. Dostatečná hydratace jí navrací život a zdravý lesk.

Pokud hledáte produkt, který vaší pleti dodá intenzivní hydrataci a zároveň ji ochrání, je tu Rilastil Aqua Intense 72H – jedinečný hydratační gel-krém, který se zamilujete hned po prvním použití.

 

Čím je hydratační péče Aqua Intense 72H tak výjimečná?

Hydratační gel-krém Rilastil Aqua Intense 72H využívá dvojí účinek kyseliny hyaluronové. Díky dvěma typům této látky – s vysokou a nízkou molekulovou hmotností – poskytuje hydrataci nejen na povrchu, ale i uvnitř pleti. Díky tomu udržuje pleť dokonale vyživenou po celý den.

  • Intenzivně regeneruje a posiluje pleť.
  • Podporuje obnovu kolagenu a zpevňuje pokožku, což zpomaluje projevy stárnutí.
  • Hydratuje tvář a brání ztrátě vlhkosti.
  • Má lehkou hypoalergenní texturu, která se krásně nanáší na pleť.
  • Rychle se vstřebává, neucpává póry a je vhodná i pro tu nejcitlivější pleť.

S Aqua Intense 72H bude vaše pleť nejen hydratovaná, ale také chráněná a odolnější vůči každodennímu stresu.

Navíc právě probíhá velká soutěž!

Pořiďte si Aqua Intense 72H anebo jakýkoliv jiný produkt od přední italské dermokosmetiky Rilastil v lékárnách Lemon anebo na e-shopu www.lekarnalemon.cz v termínu 16.9. – 31.10.2024, odpovězte na jednoduchou otázku na Instagramu @rilastil.czsk a můžete vyhrát cestu do Milána pro 2 osoby anebo 100 dalších krásných cen!

Nyní máte šanci nejen dodat vaší pleti hydrataci, kterou si zaslouží, ale kromě toho si také zasoutěžit o nezapomenutelný zážitek, tak neváhejte a zapojte se do soutěže! 🌟

Pro bližší informace o soutěži klikněte zde: SOUTĚŽ (rilastil.cz)